Campania Aspectul Contează

Suntem femei. Suntem frumoase.

Dar frumuseţea trebuie îngrijită. Acesta este motivul pentru care, în luna decembrie a lui 2009 am lansat campania "Aspectul contează. Îngrijeşte-te!".

Centrul de estetică şi consultanţă Anna Beauty, prin noi, Antoaneta şi Cătălina, iniţiatoarele campaniei, ţinteşte un scop precis: educarea şi informarea femeilor de toate vârstele asupra felului în care pot (şi trebuie!) să îşi îngrijească frumuseţea.

Efortul nostru

Chiar dacă acţiunea noastră a fost gândită a se desfăşura pe parcursul a numai patru luni, efectele unei astfel de iniţiative sunt pe termen lung. Tot ce facem este să îţi uşurăm accesul la un "ritual" pe care noi, femeile, îl facem atât de des.

Pentru un efort cât mai redus din partea ta, am obţinut reduceri importante la serviciile de înfrumuseţare la o serie de saloane din Cluj.

Poti sustine si tu Aspectul Conteaza. Cautam in continuare parteneri locali pentru sprijinirea campaniei de constientizare demarata de noi. Lista va ramane deschisa pe toata durata campaniei si sunt binevenite saloanele clujene care vor sa se implice direct in proiect. Mai multe detalii aflati la 0731 329 102 si campanie@aspectulconteaza.ro. Iti multumim!De ce e nevoie de o astfel de campanie?

Pentru că majoritatea femeilor şi bărbaţilor, din motive care de cele mai multe ori ţin de partea financiară, amâna ori calcă destul de rar pragul saloanelor de înfrumuseţare. Această atitudine este, din păcate, adoptată de mulţi dintre noi, indiferent de vârsta pe care o avem.

Studiile arată că unul dintre cei mai importanţi factori care generează un astfel de comportament la femei este lipsa unei educaţii în sensul îngrijirii profesionale. Campanii de conştientizare precum a noastră trebuie începute şi desfăşurate acum şi nu suferă amânare. Trebuie să ajungem în rând cu lumea. Avem o frumuseţe naturală incomparabilă, dar nu ştim să o exploatam.

Ne pierdem de prea multe ori în grijile şi activităţile care ţin de viata de zi cu zi. Majoritatea dintre noi îşi asumă o listă de priorităţi care chiar dacă nu este greşită, ne întristează. Simţim că avem nevoie de mai mult timp pentru noi. Simţim că vrem să fim mai uşor sau mai des remarcate şi apreciate. În schimb, însă, avem de-a face cu frustrări sau chiar pierderi ireparabile ale frumuseţii. Copiii? Soţul sau Iubitul? Casa? Restul familiei? Incontestabil, acestea sunt priorităţi. Dar uităm pe cineva care ar trebui să fie capul de listă. Sau cel puţin printre primii în această înşiruire.

Suntem devotate oricui altcuiva mai puţin nouă. Iar când ne rupem puţine minute pentru a ne aranja, o facem singure, sau cu ajutorul unei prietene, acasă, fără pregătirea necesară pentru a scoate în evidenţă ce e mai frumos. Înfrumuseţarea e la fel ca oricare altă artă. Trebuie lăsată în mâna celor care se pricep cel mai bine. Anna Beauty Center a reuşit să adune mai mulţi specialişti şi să îţi ofere serviciile lor la preţuri considerabil reduse. Doar astfel poţi avea o piele fără vârstă, un păr bogat, un zâmbet cuceritor...

Şi bărbaţii? Nici în cazul bărbaţilor frumuseţea nu înseamnă ruj şi rimel. Statisticile recente obţinute de institutele de frumuseţe arată în mod clar că interesul bărbaţilor pentru produsele şi tratamentele de înfrumuseţare este în continuă creştere. Sunt rezultate îmbucurătoare deoarece bărbaţii au tendinţa de a petrece mai mult timp în aer liber, supunându-se diverşilor poluanţi, iar sănătatea pielii lor este serios afectată.

Înfrumuseţarea bărbaţilor ţine strict de sublinierea caracteristicilor atrăgătoare şi estomparea imperfecţiunilor. Hidratarea, tonifierea şi întinerirea sunt cuvintele de ordine în acest proces. Dacă până acum câţiva ani înfrumuseţarea a fost asociată doar cu femeile, astăzi bărbaţii reprezintă cel puţin 35 la sută din numărul persoanelor care se preocupă de aspectul exterior.

Se ştie că un aspect plăcut şi un corp îngrijit, oferă nu numai un sentiment de încredere, dar reprezintă şi o sursă de bună dispoziţie şi energie pozitivă. Înfrumuseţare, răsfăţ şi rezultate terapeutice. Acest lucru se obţine doar dacă ne îngrijim constant. Astfel, reuşim să ne conservăm frumuseţea şi prospeţimea. Intervenţiile, chiar dacă regulate, la saloanele de cosmetică, în scurt timp nu vor mai fi costisitoare.