Frumuseţe & Sănătate

Parerea Specialistilor Opiniile Noastre Intrebari si raspunsuri

Armonie prin nutriţie de Sărbători

Prin natura frumoaselor tradiţii româneşti, ne pregătim toată luna decembrie pentru Sărbătorile ce urmează: se prepară mezeluri de porc, se pregătesc prăjituri cu unt sau margarină, se servesc diverse preparate cu maioneza şi smântână , si dacă nu servim şi puţin alcool riscăm să ne supărăm gazdele primitoare.

citeşte articol

Masajul, lux sau necesitate ?

Deşi a început să-şi câştige adepţi tot mai mulţi abia în ultimii ani, masajul este unul dintre cele mai vechi tratamente medicale. Astăzi masajul este cunoscut după: alegerea fiecărui pacient, poate lua diferite aspecte: tonifiere, relaxare, stimulare sau regenerare.

citeşte articol

Chirurgia estetică – de ce?

Ne uităm zi de zi în oglindă şi parcă am dori să dăm timpul înapoi. Creme, masaje, odihnă, hidratare, dar parcă tot nu e de ajuns. Ne dorim ceva mai mult. Am auzit de chirurgia estetică, am văzut reportaje şi emisiuni, avem prieteni care au apelat la ea, dar parcă ne e frică de durere, de rezultat, de riscuri, de gura lumii, de familie. Şi totuşi trebuie să facem ceva.

citeşte articol

Oglindă-oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară?

În ultimii douăzeci de mii de ani femeile se măritau de îndată ce atingeau vârsta nubilă, au turnat o poală de plozi (din care nici măcar jumătate nu supra vieţuiau până la vârsta adultă) şi s-au resemnat (sau nu) cu statutul de babe, dacă nu le secera înainte vreo boală infecţioasă, vreo naștere dificilă sau munca prea grea. De-aia toate vrăjitoarele din povești sunt babe și toate babele sunt vrăjitoare – aveai nevoie de puteri supranaturale să supravieţuiești peste 35-40 de ani și să mai și arăţi a fiinţă umană.

citeşte articol

Augmentarea mamară

Aceste intervenţii pot urmări creşterea mărimii sânului – augmentarea mamară, ridicarea unui sân ptozat („căzut“), mamopexia mamară, micşorarea volumului unui sân – mamoplastia de reducere, sau diverse combinaţii a acestor tehnici, toate având ca scop obţinerea unor sâni cu aspect estetic plăcut.

citeşte articol

Nutritia in virozele respiratorii

Pentru ca in ultima perioada se vorbeste mereu de raceli, virusuri gripale si complicatiile lor o sa va prezint cateva modalitati de a preveni virozele sezoniere si alimente respectiv suplimente care completeaza tratamentul alopat si cresc capacitatea de aparare a organismului.

citeşte articol

Drenajul limfatic, gardianul sănătăţii corpului!

Circulaţia limfatică are în organism rolul de transportor al rezidurilor. Dacă există defecţiuni în sistem din cauza modului de viaţă nesănătos sau exerciţiile fizice lipsesc, rezultatul este îngreunarea circulaţiei limfei, slaba circulaţie a sândelui şi în special un drenaj limfatic defectuos.

citeşte articol

Varicele

Apar ca din senin si, neglijate, devin din ce in ce mai inestetice sau dureroase. Varicele, inamicul numarul 1 al picioarelor, pot fi prevenite sau tratate.

citeşte articol

Cum ne aplatizăm abdomenul

De la Scarlett O’Hara cetire, o talie de viespe care accentuează aspectul de clepsidră al siluetei reprezintă cheia de boltă a feminităţii şi idealul oricărei luptătoare cu kilogramele care se respectă.

citeşte articol

Cum să-ţi restaurezi forma sânilor

De-a lungul anilor, factori ca şi graviditatea, alăptatul sau forţa gravitaţională îşi pun amprenta asupra sânilor femeilor.

citeşte articol

Rinoplastia

Rinoplastia sau chirurgia remodelării nasului este una din cele mai frecvente proceduri din chirurgia plastică. Cu ajutorul rinoplastiei se poate modifica mărimea nasului, se poate schimba forma lui, se poate reduce lărgimea nărilor sau se poate modifica unghiul dintre nas şi buza superioară. Se poate corecta, de asemenea, un defect din naştere sau urmele unui accident ori se pot îndepărta unele probleme de respiraţie.

citeşte articol

Strugurii – elixir pentru piele

Bogati in substante antiimbatranire, vitamine si minerale, strugurii castiga teren in domeniul frumusetii. Studiile au demonstrat ca substantele nutritive din struguri contribuie la hidratarea si tonifierea pielii.

citeşte articol